Coach on Wheels

Coach on wheels is het concept van nabijheid en vrijheid. Coach on wheels betekent dat ik naar jou toe kom in plaats van jij naar mij. Dit kan op verschillende manieren. Als jij dat prettig vindt kom ik bij je thuis en als dat toch iets minder prettig is spreken we af bij het coachhuis in de buurt van jou.

Coach on wheels bespaart je dus tijd en kan heel veilig voelen. Tenslotte begint een coachtraject met jou en het wezenlijke gesprek dat we voeren.

Om dat wezenlijke gesprek te voeren is het nodig om een ‘klik’ te hebben met elkaar. Dan is de coaching zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig. Ieder coachingstraject start met een intakegesprek. Hierin proberen we helder te krijgen welke vragen er liggen waarna we bepalen hoe en hoelang het traject gaat lopen. Voor de één is een eenmalige sessie voldoende en voor de andere spreken we een aantal keren af.

Een coachingsvraag kan gaan over jou, je persoon en wat je drijft in het leven en waar je tegen aan loopt. Het kan gaan over rouw en verlies, over levensstijl en coping strategieën. Maar het kan ook gaan over werk en carrière en niet weten wat daarin het beste bij jou past. In alle verschillende vragen gaat het over jou.

Daarnaast kan je ook bij mij terecht als je als je de hobbels waar je tegen aanloopt in het leven meer op een energetische manier wilt aanpakken. Dan kun je kiezen voor holistische coaching. Een holistisch coach ziet jou als een geheel.  In de maatschappij wordt dit steeds belangrijker. De druk is hoog, veel prikkels in de maatschappij die allemaal binnenkomen. Presteren is een hedendaags woord dat belangrijk is geworden. Daar staat tegenover dat steeds meer mensen zoeken naar een stukje rust, zingeving en tijd voor zichzelf.  Bij een holistisch coach kan dat allemaal. Vanuit meerdere niveaus: fysiek (lichamelijk), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten, overtuigingen) energetisch (vanuit energetisch oogpunt, chakraleer ed) en spiritueel niveau, kijkend naar de oorzaak van klachten en hoe jou dit blokkeert in je leven of je werk.

Voor de kundalini coaching en numerologie kun je verder lezen onder het kopje Yoga